avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de urmas

Salut.Am pensie de urmas dupa tata care a decedat in accident de munca si vreau sa va intreb in legatura cu pensia de urmas.Sunt student si trebuie sa repet anul scolar.Am dreptul sa mai primesc pensie si anul acesta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:49, 10 Octombrie 2010
1. Aveti dreptul la pensie de urmas pana la varsta de 26 de ani daca urmati o forma legala de invatamant.
2. Nu conteaza daca repetati anul. Aceasta situatie nu este prevazuta in lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas pt. facultate standan123 standan123 Buna ziua! Am o intrebare legata de pensia de urmas.Momentan am 19 ani si sunt student in anul 1 la o facultate particulara , la zi si primesc pensie de ... (vezi toată discuția)
Legalitate pensie urmas dany_2605 dany_2605 buna ziua. am si eu o intrebare. am 24 de ani si m am inscris la a doua facultate. deoarece muncesc si la noua facultate mi se echivalau multe note nu am mai ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmaº lalishuka lalishuka Tata a decedat în urma unui accident de muncă acum 6 luni. Nu era pensionar, având doar 51 de ani. Mama, dacă nu are venit si decesul tatălui a survenit ... (vezi toată discuția)