#-o#-oDespre legislatia proasta din Romania,stie toata lumea.Dar nu pot ramane indiferent cand sunt luat de fraier de politicieni.Cine imi poate da exemple clare despre aplicabilitatea legala Legea 161/2010-cati cunoscuti aveti care au beneficiat de normele impuse de aceasta lege?
Cine imi poate da exemple clare(mai putin despre Marian Toma-caz Pitesti)ca este bucuros ca a aparut OUG 50/2010?Cu cat a scazut rata dumneavoastra dragilor,vi se mai retine comision de risc,vi s-a marit marja in noul act aditional?Sunt convins ca da!!!Deputatii fac nani pe noi,si pe banii nostri!!!
Doresc ca aceste intrebari sa nu-mi fie rastalmacite,este purul adevar.Multumesc pentru un eventual raspuns.#-o
Buna ziua !
In ceea ce priveste prevederile Legii 161/ 2010 privind modificarea art. 84 din Legea nr. 296/2004 privind Codul consumului si a Legii nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumator, nu am ce va spune , avand in vedere ca ele sunt destul de clare, iar in alta ordine de idei, singurele institutii care pot lua masuri in respectarea acestor prevederi, sunt ANPC si instantele de judecata.
Cu stima !
Reziliere contract
bandi2
buna, eu deoarece am suspendat activitatea pe firma,am cerut anularea nr de telefon orange,care mi se pare normal,daca nu am activitate, nu mi trebuie tel pe ... (vezi toată discuția)