avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Legea 296 \ clauze de reziliere
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Legea 296 clauze de reziliere

As dorii sa stiu daca mai sunt valabile clauzele de reziliere pentru serviciile de internet.. ?
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 11:14, 20 Ianuarie 2011
Mai intai cititi contractul de furnizare internet apoi ne spuneti cu ce problema va confruntati.

Probabil va referiti la Legea nr. 161/2010 din 12/07/2010
pentru modificarea art. 84 din Legea nr. 296/2004 privind Codul consumului şi a Legii nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianţi şi consumatori.

Am citit contractul...problemna este ca exista o clauza de reziliere de 500 euro ... la un contract pe 3 ani care se prelungeste automat, daca cu 3 luni inainte nu se denunta.....
Formulati o reclamatie la ANPC , anexand o copie de pe contract.
Daca constata ca sunt clauze abuzive incheie pvcc si il trimite in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere anticipata, taxe abuzive de reziliere rlau_ro rlau_ro Prin telefon acum un an mi s-a prelungit contractul la telefonie cu încă 2 ani printr-o oferta specială care constă într-un abonament standard de 5 euro ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract firma telefonie, cablu tv & internet berteaion berteaion Doresc un raspuns simplu la intrebarea \\\\" Pot sa reziliez oricand doresc contractul cu o firma de telefonie, cablu tv si internet ( sau la alti furnizori de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mierloiuionela mierloiuionela sunt interesat sa reziliez un contract la telefonia mobil, as vrea sa stiu daca se poate face fara costuri, cei de la respectiva companie mi-au spus ca taxa la ... (vezi toată discuția)