avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trebuie sa restitui cei 30% din somaj?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trebuie sa restitui cei 30% din somaj?

Am si eu o nelamurire. Am depus actele pt. somaj acum cateva zile dar acum mi-am gasit singur de munca. Am inteles ca daca ma angajez acum, voi primi 30% din somaj pe langa salariu. problema e ca acest job e posibil sa fie doar pt. cateva luni. Daca imi voi da demisia dupa aceasta perioada sau daca imi voi gasi altceva , doresc sa stiu daca va trebui sa inapoiez cei 30%. Trebuie dusa si vreo hartie la somaj de la firma unde mi-am gasit de munca? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 08:48, 11 Octombrie 2010
Nu trebuie sa restituiti banii.
Ultima modificare: Duminică, 10 Octombrie 2010
FLORIN VASILIU, Consultant resurse umane
daca contractul individual de munca nu este intocmit pentru o perioada de cel putin 12 luni, nu beneficiati de cei 30%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere dupa revenire din cic kammy13 kammy13 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o nelamurire. In luna septembrie se va termina concediul de ingrijire copil pana la implinirea varstei de 2 ani. ... (vezi toată discuția)
Indemnizație șomaj si termenul de depunere a actelor pentru obtinere Delia-t Delia-t Bună ziua, Aș vrea să știu dcă am dreptul și pt câte luni la indemnizația de șomaj: Sunt angajată la aceeași ... (vezi toată discuția)
Mai pot reveni in somaj? diana23ingrid diana23ingrid Buna seara....am fost in somaj si am beneficiat de somaj 2luni de zile...intre timp m am angajat pe perioada nedeterminata și aș beneficia si de cei 30 %din ... (vezi toată discuția)