avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... subventii incalzire 2010
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

subventii incalzire 2010

buna.ma numesc betty si as dori sa ma informati daca in masura in care eu si colega mea de apartament(studente ambele), locuim intr-o garsoniera cu chirie, v-om putea beneficia in aceasta iarna de subventiile pentru incalzire la noua adresa?!daca da va rog sa imi raspundeti si cu indrumari in acest sens:acte necesare, daca este necesar intocmirea flotantului deoarece suntem chiriase in afara judetului de provenienta....multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:00, 10 Octombrie 2010
Pentru a va lamuri cine poate solicita si ce conditii trebuiesc indeplinite,accesati sectiunea asociatii de proprietari,unde subiectul a fost amplu dezbatut si a primit raspunsuri din partea persoanelor specializate
Ultima modificare: Duminică, 10 Octombrie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie caldura 2012 - pt .studenti toma_claudia toma_claudia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: - Fiul meu este student in Bucuresti la o facultate de stat, la zi, pe locuri fara ... (vezi toată discuția)
Am făcut un contract de închiriere printr-o agenție imobiliară. e legal refuzul lor de a-l înregistra la anaf? Andreii Gabriel Andreii Gabriel Bună ziua! Nu de mult timp am beneficiat de ajutorul unei firme imobiliare pentru găsirea unei chirii în Cluj-Napoca. Am găsit garsoniera, la o primă ... (vezi toată discuția)
Hartuiere de catre proprietar dupa inchiriere sogardanaid sogardanaid Subiect: Hartuiere de catre proprietar dupa inchiriere Buna seara, Am inchiriat acum o luna o garsoniera fara contract, doar cu o chitanta de mana, semnata ... (vezi toată discuția)