avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... termen-act aditional contract credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

termen-act aditional contract credit

Buna ziua,
as dori sa stiu,daca pana la aceasta data nu am primit actul aditional la contractul de credit,pana la ce data sa mai astept?
Mentionez ca sunt somera si din luna ian.am reusit sa platesc decat o singura rata(am fost personal la banca sa anunt imposibilitatea de a plati,am trimis si o scris.recomandata) si m-au sunat de la banca sa ma anunte ca din aceasta luna mi se reliziliaza contractul.
Sfatuiti-ma,va rog cum sa procedez?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 11:33, 12 Octombrie 2010
Bună ziua,

Dacă v-au sunat și au comunicat rezilierea contractului nu cred că o să mai primiți actul adițional.

Sfatul meu este de a mai contacta reprezentanți bănci pentru a ajunge la o soluție optimă pentru dumneavoastră și banca.

Succes,
Buna dimineata. Trebuie sa mergeti personal la banca respectiva, sa dicutati cu ofiterul de credit unde a fost repartizat dosarul dvs. Banca va poate face o reesalonare a imprumutului dvs. sau poate lua alte masuri pentru a-si recupera datoria, in cel mai nefericit caz, speram ca nu e cazul.
Nu va culcati pe o ureche, bancile nu sunt ''maica Thereza''...intotdeauna isi vor recupera banii.
Posibil creditorul o sa inceapa executarea silita a dvs.
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2010
Iuliana Cermak, Avocat
V amultumesc pentru raspunsul prompt.
Cu multa placere, dar luati masuri....noi dam simple sfaturi, si chiar este o chestie serioasa, nu te joci cu asa ceva.

Alte discuții în legătură

Act aditional oug50/2010 - Elibet - Elibet Ajutor, ce sa fac? am un credit cu dobanda variabila, la o banca comerciala, credit din 2006. La acel moment, dobanda anuala (DAE) era de 17.68% la ron. ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma cu marja dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Creditul a fost luat de la (Banca Care Rupe ) in anul 2007 - Maxicredit cu ipoteca si prevede: In contract la punctul 5 scrie \" La data incheierii prezentului ... (vezi toată discuția)
Care este marja? dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Imi cer scuze. Nu am fost destul de explicit. Comletez: Creditul a fost luat de la (Banca Care Rupe :O) in anul 2007 - Maxicredit cu ipoteca si prevede: ... (vezi toată discuția)