avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungirea dreptului de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungirea dreptului de circulatie

In luna august a.c. am fost implicat intr-un accident , in urma caruia s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul de conducere.Pana la rezolvarea cazului am dreptul de a conduce,primind o dovada,care se poate prelungi 30 de zile. Intrucat am domiciliul la o distanta mare de parchetul care poate prelungi valabilitatea acestei dovezi ,am urmatoarea intebare : cererea pt. prelungirea dreptului de circulatie numai personal si in fata locului se poate depune ?

Va multumesc anticipat pt. ajutor !
Cel mai recent răspuns: obiectiv , utilizator 12:22, 11 Octombrie 2010
Cererea de eliberare dovada drept de circulatie,se elibereaza de catre parchetul responsabil in cercetare ,la sediul institutiei si la cererea personala a titularului permisului retinut
Va multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inculpat art 184 cp elenamuscalu elenamuscalu inculpat trimis in judecata pentru vatamare corporala din culpa.as vrea sa stiu de ce conduce in continuare?nu i s-a retinut permisul? (vezi toată discuția)
Retinere permis zmv1 zmv1 buna seara, de curand am fost implicata intr un accident rutier,soldat cu victime(trecere prin loc nepremis a unei persoane),mi a fost retinut permisul cu ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis unde unde Buna Ziua , Am o problema putin mai complexa. In data de 14.06 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime (celalt sofer a avut o simpla ... (vezi toată discuția)