avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... asigurare de viata mai mare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

asigurare de viata mai mare

am un credit cu ipoteca pe 20 de ani , pana anul trecut am platit 200 ron asigurarea iar pe anul acesta mi-a sosit o scrisoare an care si eu si sotia care este codebitor avem de plata cate230ron de persoana este corect ?! cum trebuie sa procedez pentru a afla mai multe pentru ca banca stie una si buna ca trebuie platita polita dar nu ni se explica de ce o asa majorare. multumesc .
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 23:09, 11 Octombrie 2010
Solicitati un exemplar din contractul de asigurare (in Conditiile de asiguraree puteti constata temeiul operatiunii) si adresati-va in scris direct asiguratorului, cerand explicatii in scris.

Succes!
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2010
Fănel Plopeanu, Consultant asigurari
Raspunsul il veti gasi la asigurator si nu la banca. Ar fi normal ca, pe masura ce scade soldul creditului, valoarea primei de asiguare sa scada, dar se pare ca, asiguratorii au o alta parere..........., bineinteles, in favoarea lor. :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare imobil adjudecat la licitatie ScarfaceX ScarfaceX Buna Am achizitionat prin licitatie publica un imobil. Toate bune si frumoase pana am ajuns la intabularea acestuia. Mi s-a cerut un document justificativ ... (vezi toată discuția)
Datorie firma de executare brescanu_cristi brescanu_cristi Mama mea a luat in anul 2007 martie un credit de nevoi personale fara giranti si fara ipoteca. A platit pana in anul 2009 mai ratele plus diferenta pentru a ... (vezi toată discuția)
Schimbare titular credit leos leos Asi dori sa stiu un raspuns la urmatoarea speta : sunt titularul unui credit ipotecar ca titular si fosta sotie ca codebitor. Pentru a face partajul ne trebuie ... (vezi toată discuția)