avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ABUZ
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ABUZ

Sint propietarul unui autoturism leasing, de fapt am fost,am platit in avans ratele si urma sa treaca autoturismul din propietatea unicredit in propietatea mea, dar am primit o piedica unicredit broker vor sa platesc in continuare ratele ( casco ) pe motiv ca am avut o paguba de 150 euro eu platesc din 2008 63 euro pe luna cred ca paguba a fost achitata , intrebarea e de ce sa fiu obligat sa platesc in continuare , si nici actele ... cred ca este un abuz
Autoturismul este achitat dar nu sint propietar =D> ?????
Cel mai recent răspuns: maxada2006 , utilizator 15:47, 12 Octombrie 2010
MULTUMESC !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare anticipata la contract de leasing kempes64 kempes64 Buna, Am incheiat anul trecut un contract de leasing pentru un autovehicul, am platit 13 rate si acum asi vrea sa rambursez toata suma.Voi achita un ... (vezi toată discuția)
Penalizari polita casco - leasing nicmar82 nicmar82 Am primit o factura de penalitati la polita casco in valoare de 2000 lei pentru ca nu am mai platit polita casco. Factura de penalitati a fost emisa dupa 1 an ... (vezi toată discuția)
Polita casco bcr elena_aldea05 elena_aldea05 Buna ziua. eu am urmatoarea problema am o masina luata in leasing pe care am casco , problema mea este ca eu bine mersi primeam fact pe prima de leasing lunar ... (vezi toată discuția)