avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... competenta materiala a procurorilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

competenta materiala a procurorilor

stie cineva temeiurile de drept cu privire la parchetul/procurorul care poate reprezenta Ministerul Public in instanta, in cauze de competenta unor strucuturi specializate ( DIICOT, DNA)
Exemplu:
Am dosar instrumentat de DIICOT, solutionat definitiv cu prezenta procurorului Diicot in toate fazele procesuale. Am formulat cerere de revizuire la parchetul de pe langa tribunal, acestia au cercetat-o si au investit instanta, care a judecat-o cu prezenta procurorului d.p.l. Tribunal. Aceeasi situatie si in Apel.
Intrebarea este daca trebuia ca Ptb-ul sa-si decline competenta in favoarea Diicot- Serviciul/Biroul Teritorial, avand in vedere k instrumentarea initiala le-a apartinut, si dak da care este sanctiunea.
va ultumesc!

Alte discuții în legătură

Competenta functionala Irinel Samoila Irinel Samoila stie cineva temeiurile de drept cu privire la parchetul/procurorul care poate reprezenta Ministerul Public in instanta, in cauze de competenta unor strucuturi ... (vezi toată discuția)
Participarea procurorului la termenele de judecata in dosarele diicot? dodonica dodonica Buna ziua! Intr-un dosar instrumentat de DIICOT, si trimis in judecata in martie 2007, nu sa prezentat niciodata un procuror DIICOT ci mereu a fost prezent ... (vezi toată discuția)
Este corect? irinu irinu Un procuror poate calca in picioare o, hotarare judecatoreasca cine il poate corecta, si daca exista vreo institutie care sa ia masuri daca eu pot dovedi acest ... (vezi toată discuția)