avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abuz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abuz

Buna ziua!un teren revendicat pe legea 18/1991 nu este trecut in titlu de propritate, iar dupa ceva ani pe acelasi teren este pusa in posesie o alta persoana!in aceste conditii ce se intimpla?
Cel mai recent răspuns: dncl , utilizator 21:48, 11 Octombrie 2010
sa dati in judecata prefectura si primaria care au emis acea adeverinta de punere in posesie daca aveti hotarare judecatoreasca ca ati obtinut acel teren.
la vremea respectiva 1991 am primit adeverinta cu 5000mp care tinea loc de titlu si puteai sa si vinzi terenul in baza acesteia! titlu de prop a fost emis dupa sapte ani cu modificare! hotarire judecatoreasca nu ni s-a dat! trebuia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate cu cintec! dncl dncl Buna ziua!S-au revendicat doua terenuri,din care s-a trecut numai unul in TP iar pe celalalt este pusa in posesie o alta persoana care isi construieste ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate si punere in posesie Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Bună ziua , Am o hotărâre judecătorească , care a rămas definitivă şi irevocabilă în data de 30.01.1996 dată într-un proces de revendicare teren ... (vezi toată discuția)
Abuz dncl dncl hotarire judecatoreasca pentru acele terenuri nu am primit ,dar am primit adeverinta in 1991care tinea loc de titlu de proprietate, in baza careia puteai sa ... (vezi toată discuția)