avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abuz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abuz

hotarire judecatoreasca pentru acele terenuri nu am primit ,dar am primit adeverinta in 1991care tinea loc de titlu de proprietate, in baza careia puteai sa si vinzi un teren! titlu a fost emis dupa sase ani adica in 1997.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 21:13, 11 Octombrie 2010
????
Cred ca trebuia sa postati acest mesaj in continuarea mesajului principal....asa nu intelege nimeni nimic!
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz dncl dncl Buna ziua!un teren revendicat pe legea 18/1991 nu este trecut in titlu de propritate, iar dupa ceva ani pe acelasi teren este pusa in posesie o alta ... (vezi toată discuția)
Am primit un teren cu testament de la o bătrânică care la ... Cristi.123@ Cristi.123@ Am primit un teren cu testament de la o bătrânică care la rândul ei la dobândit prin partaj cu sora sa printr-o hotărîre judecătorească definitivă ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca un contract de vanzare-cumparare care s-a incheiat inainte sa apara titlul de propietate? ionutcosoveanu ionutcosoveanu Buna ziua, in anul 1997 bunica mea a vandut un teren aflat pe langa bucuresti dar ea nu avea titulu de propietate, avea decat chitanta de punere in posesie , ... (vezi toată discuția)