avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs

am cistigat un proces cu primaria pt un pamint la judecatorie .Primaria a depus recurs .stiti cit dureaza acest recurs?de cite ori ma va chema la tribunal si daca este obligatori sa ma duc la tribunal .NU AM UN AVOCAT CARE SA MA REPREZINTE.CREDETI CA LA RECURS VOR CISTIGA EI ?PRECIZEZ CA EU NU AM CERUT PAMINTUL IN TERMENUL LEGAL AL LEGI 247 SI SINGURA SOLUTIE A FOST SA -I DAU IN JUDECATA SI INSTANTA A HOTARIT SA-MI RESTITUIE DREPTUL DE PROPRIETATE DAR BINEINTELES CA EI NU SUNT DE ACORD SI AU DEPUS RECURS .CE SANSE AM?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:29, 11 Octombrie 2010
Trebuie sa fiti prezent la recurs.
puteti sa formulati intampinare si nu e necesara prezenta dvs la proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata tuturor vioooo vioooo pentru ca nu am facut notificare in termenul legal in 2010 am deschis proces si am cerut primariei restituirea dreptului de proprietate pentru o bucata de ... (vezi toată discuția)
Recurs lotuss lotuss Am un proces cu primaria,legea 10. Am cistigat la Tribunal .dar primaria a facut apel.Ce acte va rog trebuie sa duc la Curtea de apel pentru acest recurs ? ... (vezi toată discuția)
Buna seara dupa ce judecatoria mi-a dat cistig de cauza in proces de fond funciar cu comisia de fond funciar[nu am depus nici o cerere in termen legal] primaria a depus ... (vezi toată discuția)