avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs

Am un proces cu primaria,legea 10. Am cistigat la Tribunal .dar primaria a facut apel.Ce acte va rog trebuie sa duc la Curtea de apel pentru acest recurs ? multumesc
Cel mai recent răspuns: lotuss , utilizator 09:52, 15 August 2010
in primul rand trebuie sa formulati intampinare. intampinarea o redactati dupa ce cititi motivele de apel ale primariei.
Buna ziua,
Dosarul se transmite de la tribunal la C.A. In recurs nu sunt admise probe noi, cu exceptia inscrisurilor, deci instanta de recurs daca considera necesar va poate solicita noi inscrisuri. Totusi, daca se propun probe noi, iar instanta de recurs le considera intemeiate, aceasta nu le va retine ea insasi pentru o noua judecata, ci, casand hotararea, o va retrimite primei instante, in speta Tribunalul.

Succes,
Ultima modificare: Luni, 2 August 2010
ContSters160568, utilizator
faceti intampinare si depuneti eventul alte acte care sa va ajute in proces
Deci la Intampinarea de recurs nu trebuie sa se mai ataseze inscrisurile de la prima instanta,ci numai daca ar fi sventual inscrisuri noi,da ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dupa casarea la curtea de apel adiadiadi adiadiadi Buna seara . Este cazul unei sentinte civile pronuntate de tribunal si casata in recurs in ianuarie 2013 de curtea de apel , cu trimitere spre rejudecare ... (vezi toată discuția)
Pot sã solicit casarea cu trimitere spre rejudecare? manuelaturcu manuelaturcu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am avut un proces de anulare a unui act administrativ si actiunea a fost respinsa de catre tribunal. Intre ... (vezi toată discuția)
Pot atasa inscrisuri la intampinare? lonita lonita La intocmirea unei intampinari pentru un recurs privind proces program vizitare minor, pe langa motivele intampinarii se pot atasa si alte inscrisuri care au ... (vezi toată discuția)