avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Pentru a planta o padure.... de unde-mi vin bani???
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Pentru a planta o padure.... de unde-mi vin bani???

Buna seara. Am 3 (trei) hectare , mostenire extravilan intr-o comuna din jud.Constanta. Va rog sa-mi spuneti ce pot face cu ele? Am inteles ca pot planta pomi. Si pot primi bani anual pentru intretinerea lor.( Ceva in jur de 3.000 Euro anual) ;)Cine m-a informat nu stia sa-mi spuna daca pomii ii cumpar eu sau imi sunt dati .:hm:
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: nicolae25 , utilizator 18:19, 26 Octombrie 2010
In primul an ii cumparati! Dar exista fonduri structurale cu bani de la Uniunea Europeana...interesati-va la Romsilva si cautati informatii si pe internet!
B-)
Cred că a făcut cineva o glumă proastă pe seama dvs.

3000 euro?
3 HA de pădure?

Da, o glumă proastă.

Alberto Kurtyan
Bineinteles ca nu e o gluma.
Cine nu cunoaste domeniul sau raspunsul se abtina.

@MOCANU DOINA
Va recomand sa studiati site-ul oficial al Agentiei de Plati pt Dezvoltare Rurala si Pescuit: www.apdrp.ro, sunt cateva masuri unde v-ati incadra pt finantare ( fonduri nerambursabile). Aveti acolo toate datele necesare.
Succes!
Da, este vorba de proiectul "Prima padure"
Prima tzeapa.
[ link extern ] /

Declar public ca in eventualitatea in care doamna va primi suma pretinsa, ii mai dau si eu inca pe atit. Cu condiţia să botezaţi pădurea "Pădurea Căpcăunului Alberto"

Alberto Kurtyan
Buna ziua, va multumesc pt.interesul acordat "anuntului" meu. Nu stiu cate hectare trebuie sa ai, probabil 10, pt.a primi acei 3.000 euro. Mi se spusese ca primesti bani pt.impadurire si intretinerea acesteia. Sincer eu am reticente referitor la acest lucru. In general, "romanul" este hot si sunt sigura ca padurea mea ar putea fi ... defrisata inca din faza de puieti. :(

Alte discuții în legătură

Vanzarea padurii proprietate predeanuvictor predeanuvictor Detin 1 ha padure si doresc vanzarea catre stat . se poate si in ce conditi. (vezi toată discuția)
Fonduri pentru paduri si fanete Maria.g Maria.g Am auzit in localitatea mea cativa oameni primesc o anumita suma de bani(cca 1500 euro)pt. padurile si fanetele lor avand obligatia sa nu taie padurea si sa ... (vezi toată discuția)
Lipsa de gestiune reclamata de un membru al c.executiv Anca07 Anca07 Tin administratia unui bloc de 1 an, in fiecare luna cenzorul verifica registrele de casa (cash,banca,fonduri),iar activul si pasivul este intocmit lunar si ... (vezi toată discuția)