Anca07 a scris:
Tin administratia unui bloc de 1 an, in fiecare luna cenzorul verifica registrele de casa (cash,banca,fonduri),iar activul si pasivul este intocmit lunar si exista un plus de casa ( activul mai mare). Un membru al comitetului executiv a imprastiat vorba ca stie ca exista o lipsa in gestiunea de la banca.
Am reluat ceva din mesaj pentru ca mai sus s-a incriminat presedintele iar in mesaj este vorba despre un membru al comitetului ceea ce nu este acelasi lucru.
Presedintele poate stie situatia, poate este aproape si-si face trewaba iar un membru al comitetului ce trece odata pe luna pe la asociatie poate fi altceva.
Asa cum s-a spus si mai sus cred ca nu trebuie sa-l bagati in seama atat timp cat aveti cenzor care-si face treaba. Discutati cu presedintele, cu cenzorul si ei pot sa anunte, sa afiseze, sa explice si nu dumneavoastra ca adiministrator.
Este posibil, si-mi cer scuze daca gresesc, deci este posibil ca dumneavoastra sa nu va pricepeti la evidenta contabila. Am in vedere exprimarea eronata din mesaj unde confundati plusul in casa (bani mai multi efectiv in sertar decat in registrul de casa), cu diferenta dintre activ si pasiv ce o poate rezolva un contabil foarte simplu prin introducerea unei pozitii intitulata "diferente", "diferente din rotunjiri", "diferente fonduri", "alte fonduri" ...