Buna seara
In urma cu ceva timp un vecin a aruncat o teva peste gard intentionat si m-a lovit in cap,eu am depus plangere la politie.M-au chemat la declaratie, in schimb el a fost chemat de 2 sa dea declaratie si nu sa prezentat.Am vb cu politistul care se ocupa de caz si mi-a spus ca o sa il ridice sa dea declaratie.As dori sa stiu daca pe mine ma ajuta cu ceva faptul ca el nu s-a prezentat si ce ar putea pati?si daca stiti cat dureaza tot cazul
Cate zile de ingrijiri medicale ati primit de la INML? Daca aveti pana in 10 zile de ingrijiri medicale fapta se incadreaza la lovire....insa va trebui demonstrata intentia , fiindca , daca el nu avea reprezentarea faptului ca loveste pe cineva aruncand acea bara/teava atunci se poate discuta de o eventuala culpa.,...:D
Oricum, faptul ca nu s-a prezentat la politie nu il scapa de o eventuala raspundere....
Lovire
mihaella23
buna ziua,sotul meu m-a impins si m-a dat cu capul de tocul de la usa .am chemat politia si ei au chemat salvarea si m-au dus la spital.am traumatism ... (vezi toată discuția)