avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... benzinaria = drum public ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

benzinaria = drum public ?

Buna seara,

Ieri in jurul pranzului am fost oprit de catre un agent de circulatie pe cand plecam dintr-o benzinarie, desi filtrul politiei se afla la mai mult de 30 m de iesire.
Respectivul agent s-a deplasat special de la punctul in care se desfasura filtrul pana la intrarea in benzinarie (unde m-a oprit initial, pe cand vroiam sa plec).
Mi s-au solicitat actele si am primit amenda pentru folii aplicate pe geamurile fata ale masinii + avertisment pt ca nu am prezentat toate actele in original (am oferit copii).
Intrebarea este: este corecta oprirea pe care a facut-o agentul?

O seara placuta!
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 22:43, 11 Octombrie 2010

Este cat se poate de corecta . Benzinaria este asimilata drumului public .
este corecta oprirea pe care a facut-o agentul?

Este corectă.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda oprire interzisa serbanionut serbanionut Buna ziua! In primul vreau sa fie clar ca imi recunosc greseala oprind voluntar pentru aprox.3-4 min in dreptul indicatorului oprirea interzisa. Inainte de ... (vezi toată discuția)
Oprirea autovehicului dupa trecerea de pietoni pentru debarcarea unei persoane SorinST SorinST Buna ziua, As dori sa stiu daca oprirea autovehicului dupa 1m de trecerea de pietoni, care si coincide si cu statia de autobus atat timp cat am lasat o ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala Dani325 Dani325 Buna Vreau sa va intreb ceva daca ma puteti ajuta... Problema mea este ca ieri am fost oprit de politie , care era cu cei de la arr in trafic pentru un ... (vezi toată discuția)