avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

Buna
Vreau sa va intreb ceva daca ma puteti ajuta...
Problema mea este ca ieri am fost oprit de politie , care era cu cei de la arr in trafic pentru un control....
am oprit m_au verificat si au constatat ca nu imi functioneaza faza scurta (eu nu stiam asta ,cand plecasem de acasa mergea) Le-am spus ca sa defectat pe drum si nu stiam...ei nu au inteles AMENDA 140 LEI....si pe deasupra retinere talon pentru folie pe geamurile din spate pe care nu aveam acte si AMENDA 630 LEI pentru folie......
DECI IERI MI SA RETINUT TALONUL SI AMENDA 770 LEI....(faruri+folie)
Cel putin amenda pentru faruri o consider abuziva....
Are rost sa depun contestatie???
Am sanse sa castig....???
Pot sa recuperez talonul fara sa platesc amenda???
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:46, 21 Februarie 2012
Din nefericire pentru dvs , faptele sunt evidente si nu are rost sa formulati plangere contraventionala , decat in cazul in care procesul verbal nu este corect completat in sensul incalcarii cauzelor de nulitate prev.de art.16 -17 din OG nr.2/2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda abuziva Bogdan_25 Bogdan_25 Buna ziua, pe data de 11.11.2012 am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere in comuna bragadiru, pentru control de rutina.Am oprit, agentul a venit langa ... (vezi toată discuția)
Certificat de inmatriculare retinut pentru folii Atty123 Atty123 Buna ziua am vin si eu cu o problema, ieri am fost oprit de catre un politist acesta s-a prezentat si mi-a zis ca imi retine talonul fiindca am folii pe ... (vezi toată discuția)
Talon retinut si amenda pentru geamuri fumurii de fabrica thejoker32 thejoker32 buna ziua, acuma 2 zile am fost oprit de un echipaj de politie si mi s-a retinut certificatul de inmatriculare si am primit o amenda de 1300 lei pentru ca ... (vezi toată discuția)