avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii intrerupere pe cartea de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

intrerupere pe cartea de munca

buna ziua. am o mica problema, si sper sa imi dati dvs o rezolvare.
acum 15 zile mi s-a oferit un nou loc de munca..am acceptat, am intrat in preavizul de 15 zile, care mi s-a terminat azi. la noul nloc de munca mi s-a spus ca mi s va face contractul imediat ce m se desface ce anterior. acum se pare k va mai dura cateva zile, deci imi va aparrea o inrerupere pe cartea de munca. cum fac ca acest lucru sa nu ma afecteze pe viitor...incazul in care voi avea nevoie de concediu de maternitate, de exemplu..
si in ce conditii am dreptul la concediu de materninate si la indemnizatie pt crestere copil?
va mltumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 06:16, 12 Octombrie 2010
Buna dimineata!
Concediul de maternitate nu este afectat , singura conditie de acordare a acestuia fiind calitatea de angajat la data solicitarii acordarii . In privinta CIC pana la varsta de 2 ani intr-adevar va poate afecta acordarea , in conditiile in care nu aveti stagiu de cotizare in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pentru indemnizatie crestere copil toy_story toy_story Buna ziua, Doresc sa imi iau concediul de maternitate de 126 zile dupa nasterea copilului. In acest caz, pana cand pot depune cerere pentru ICC? Exista un ... (vezi toată discuția)
Incepere concediu maternal dupa nastere florinComan florinComan Buna seara Sotia mea indeplineste conditiile de intrare in concediu de maternitate (sarcina si lauzie) - cele 6 luni de cotizatie, mai exact 3 luni ca ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj iulia03 iulia03 buna ziua as avea cateva intrebari: dac am lucrat 2 ani si 6 luni,la cate luni de somaj am dreptul dar dupa un an? si o ultima intrebare:dupa comcediul ... (vezi toată discuția)