avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii economist??
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

economist??

Buna seara!

Spuneti-mi, va rog, cum ar fi corect sa incadrez un economist, fiindca la Cor regasesc multe , numai economist nu. Raspunde de evidenta contabila de la A la Z, a terminat o facultate de specialitate, contabiltate si informatica d e gestiune si nu doreste sa fie trecut contabil sef, ci economist.
Cel mai recent răspuns: claudiaP , utilizator 00:14, 12 Octombrie 2010
Draga Claudia, te informez ca sunt exact in aceiasi situatie, am terminat Contabilitate si informatica de gestiune, si nu am gasit pentru exact aceiasi denumire, si singurul cor - 244101 Economist in industrie (care sa cuprinda o arie mai larga penru contabilitate) , asta ar fi, pentru ca nu exista cor pentru Economist contabilitate, ci doar pentru Contabil sef, director economic, ma rog, functii de conducere, de care colegul tau sa inteleg ca nu vrea sa auda..........
deci cam asta este........

bafta
Va multumesc mult!
Cu acest cor poate semna bilantul?
Poate semna bilantul. Chestia asta nu e data doar de cor, ci de atributiile pe care le are stabilite in fisa postului, care trebuiesc bine conturate.

Situatiile financiare la 31.12.2009 pot fi semnate numai de:

- directorul economic, contabilul-sef sau alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie (potrivit legii);
daca firma este mica si nu necasita prezenta unui director economic sau a unui contabil sef, el este alta persoana imputernicita sa semneze ca economist cu studii superioare de contabilitate.
Ultima modificare: Marți, 12 Octombrie 2010
ContSters145137, utilizator
Multumesc mult!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cor lulita lulita am terminat facultatea de contabilitate si informatica de gestiune ,sistem bologna fara a mai continua master ,cum pot fi incadrata conform COR,pot avea ... (vezi toată discuția)
Referent economist? ana & maria ana & maria sunt angajata la mai multe firme cu contract de munca de 4 sau 2 ore. unele firme m-au angajat economist,dar firma la care sunt angajata cu 4 ore m-a trecut ... (vezi toată discuția)
Cor economist-contabil kristinikk kristinikk Buna ziua. Am si eu o intrebare in legatura cu COR-ul. Sunt absolventa ASE, facultatea Contabilitate si Informatica de Gestiune si de curand m-am angajat pe ... (vezi toată discuția)