avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apel pierdut si totusi castigat - e posibil?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apel pierdut si totusi castigat - e posibil?

X actiuneaza in revendicare la judecatorie impotriva lui Y. X castiga, Y face recurs, X castiga din nou.

Y face apel si castiga.

Culmea e ca "dezlegarea" in decizia curtii de apel e favorabila tot lui X. Practic, nu se schimba situatia.

E posibil asa ceva?!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 09:20, 12 Octombrie 2010
nu prea e logic.
ordinea cailor de atac este urmatoarea: apel, recurs.
Nici eu nu am inteles...
Cred ca ati visat!;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire sentinta BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT Au avut un proces X in calitate de reclamant si Y parat pentru fond pretentii. La judecatorie lui X i-a admis cererea si la obligat pe Y sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca o hotarare definitiva prin recurs? marystanga marystanga Buna ziua as dori sa va intreb daca conform deciziei penale data de catre Curtea de Apel in care respinge apelurile declarate impotriva sentintei penale data ... (vezi toată discuția)
Recurs la recurs?  Boncu Constantin Boncu Constantin Buna ziua, am o situatie foarte interesnta intr-un dosar de revendicare imobiliara pe drept comun. Eu apar chiriasul care a cumparat si el de vreo 9 ani si se ... (vezi toată discuția)