avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit pe proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit pe proprietate

Sunt student in anul 1 , si orfan de ambii parinti. Pensia este de 550 lei. Sunt obligat sa platesc impozit pe apartamentul ramas mostenire? Sau pot sa fiu scutit de acea taxa?
Cel mai recent răspuns: Alin-Ionut , utilizator 19:49, 12 Octombrie 2010
buna ziua.
daca dezbateti succesiunea in mai putin de 2 ani de la data decesului defunctului nu aveti obligatia de a plati acest impozit.
succesiunea este finalizata. unde anume trebuie sa ma duc si cu ce acte? o seara placuta
ati obtinut deja Cm-ul?
daca da, mergeti si faceti schimbarea de rol fiscal.
am rezolvat si cu impunerea pe rol. trebuie sa mai fac ceva anume sau pot considera ca nu mai platesc impozitul? Toate cele bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare mostenire serbanalexandrescu serbanalexandrescu Buna ziua. In urma cu un an jumatate , tatal meu a murit. Mama mea traieste, si eu sunt unicul copil. In urma decesului tatalui meu , a ramas un apartament , ... (vezi toată discuția)
Succesiune metzgeriosif metzgeriosif buna ziua va rog frumos sa-mi spuneti cum se face succesiunea la judecatorie si daca succesiunea este mai bine sa fie facuta dupa decesul ambilor parinti. va ... (vezi toată discuția)
Vanzare mostenire oanalumi oanalumi In urma decesului parintilor, a ramas un apartament. Dreptul la mostenire il avem eu si sora mea. Intai a decedat mama, si la doi-trei ani dupa ea, tata. Dupa ... (vezi toată discuția)