avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecini galagiosi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecini galagiosi

Buna ziua. Sunt din Craiova si de curand am cumparat un apartament la etj 4 in care ne-am si mutat,insa am descoperit ca sub noi la etj3 locuieste un pustan de aprox 16-17 ani care nu are alta ocupatie decat ascultatul de manele non-stop
.Am incercat sa vorbim cu el fara nici o rezolvare,si cu mama lui dar degeaba.El locuieste singur mama lui venind de 2 ori pe sapt sa ii faca mancare si atat.Aduce tot felut de baieti cu care se cearta, si asculta muzica incontinuu. Ce putem face pentru ca suntem efectiv disperati ,avem rate foarte mari la acest apartament ,facem sacrificii foarte mari pentru el ca sa ne gandim cu groaza cand trebuie sa ajungem acasa.Am fost la sectia de politie de care apartinem am facut reclamatii si decratii dar degeaba.Am inteles ca daca are intre 16 si18 ani nu are venit si politia nu are cum sa il oblige sa plateasca amenzile,este adevarat asa ceva? sa plateasaca cine la crescut nu e normal?Va rog sa imi dati un raspuns caci nu mai putem zi si noapte la noi in casa sunt numai manele ,plang incontinuu caci nu am crezut ca ni se poate intampla asa ceva si sa fie fara rezolvare caci asa pare.Eu sunt medic rezident iar sotul meu prefesor,avem foarte mult de invatat amandoi dar ce sa spun efectiv nici nu ne auzim intre noi cand vorbim,dar de invatat,Va rog sa imi spuneti ce sa fac ,cui sa ne adresam .va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: nancyadina , utilizator 18:46, 12 Octombrie 2010
multumesc tuturor pentru raspuns :)
Ultima modificare: Marți, 12 Octombrie 2010
nancyadina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea ordinii si linistii publice vldstf vldstf am depus o plangere penala pe art. 371 CP impotriva unui vecin care frecvent, seara si noapte, organizeaza petreceri in locuinta si acest lucru ma deranjeaza ( ... (vezi toată discuția)
Pot sa ascult muzica tare la mine acasa in timpul zilei? matz matz buna...am si eu o nelamurire...stau la bloc etajul 3 si dedesubt sta o vecina cu un copil de 2 ani..iar eu knd vin de la studii respectiv ora 14:30 sunt ... (vezi toată discuția)
Ore de liniște la bloc Gili_M Gili_M Buna ziua, as dori sa știu ce este permis in afara orelor de liniște intr-un imobil de locuințe. E permis ca televizorul si boxele unui vecin ... (vezi toată discuția)