avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract de neconcurenta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract de neconcurenta

buna ziua,
Am si eu o intrebare , un contract de neconcurenta intra la impozitare cu OUG 82 /2010 ( adica pe langa cei 16% se plateste si pensia de 10.5 si somajul de 0.5) sau in continuare se plateste doar impozitul de 16% , va multumesc

Alte discuții în legătură

Taxe pentru pfa si ctr. drept de autor alice53 alice53 revin cu aceasta intrebare: ce impozite la stat plateste cel care are un ctr. drept de autor si daca te-ai infiintat ca PFA ? am intrebat ceva persoane si am ... (vezi toată discuția)
Conventie - contract de prestarii servicii violeta.daria violeta.daria Cum se calculeaza retinerile la aceste contracte si baza legala? Va rog (vezi toată discuția)
Og 58/2010 pt asociatiile de proprietari catalinavalentina catalinavalentina Buna ziua! Am si eu o nelamurire referitor la declararea celor 2 contributii de 10.5% si 0.5% care se retin din conventia civila la asociatie(pentru ... (vezi toată discuția)