avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... legislatie protectia consumatorului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

legislatie protectia consumatorului

Salut,
Stie cineva ce prevede legea in cazul in care se livreaza un produs fara manual (nici macar in engleza) ?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Istrate , Avocat 20:22, 15 Ianuarie 2008
Obligatoriu este ca produsul sa fie insotit de Manual sau instructiuni de folosire in limba romana, iar in cazul in care furnizorul refuza, va puteti adresa cu plangere Oficiului pentru Protectia Consumatorului din raza teritoriala in care se afla furnizorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrucþiuni de utlizare produs fãrã traducere în limba românã MITULINA MITULINA am comandat online un produs. la primire am constatat ca nu are instructiuni de folosire in limba romana, doar in maghiara. exista vreo lege prin care ... (vezi toată discuția)
Instructiuni de folosire balauflo balauflo buna ziua, am si eu o intrebare;exista cumva un articol sau o lege prin care orice produs care-l cumperi trebuie sa aiba instructiuni de folosire? multumesc (vezi toată discuția)
Dreptul cetateanului pagubit - produs fara instructiuni in limba romana Oracolu Oracolu Salut. Am o mare problema. Tatal meu a incheiat in numele sau un contract de telefonie mobila pe 24 de luni ( detinand si el un astfel de contrat la aceeasi ... (vezi toată discuția)