avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare datorii de catre o societate recuperari ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare datorii de catre o societate recuperari creante

in anul 2000 am avut abonament la telefon mobil la una din retelele de telefonie mobila, iar in luna septembrie mi-a venit factura cu suma de 200 lei. intrucat mi s-a parut o suma enorma la acea data, m-am deplasat la societatea de telefonie, unde am sesizat acest fapt si mi-au spus la acea data ca s-a facut o greseala si ca o vor repara. precizez ca am platit in continuare abonamentul pana la sfarsitul perioadei de contract. in anul 2007 am primit o notificare de la firma o firma de recuperatori, ca as avea de platit vreo 500 de lei, reprezentand datoria de 200 lei si comisionul lor. dupa acea notificare la perioade de aproximativ 1-2 luni primesc telefoane si mesaje de amenintare de la acesti recuperatori. doresc sa aflu daca pot sa ma actioneze in judecata si daca au castig de cauza si de asemenea cum ;pot scapa de ei, intrucat a devenit stresant. va multumesc
Ultima modificare: Marți, 12 Octombrie 2010
iulianciolan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:16, 12 Octombrie 2010
iulianciolan a scris:

in anul 2000 am avut abonament la telefon mobil in reteaua ......................................................, iar in luna septembrie mi-a venit factura cu suma de 200 lei. intrucat mi s-a parut o suma enorma la acea data, m-am deplasat la ............................... Sibiu, unde am sesizat acest fapt si mi-au spus la acea data ca s-a facut o greseala si ca o vor repara. precizez ca am platit in continuare abonamentul pana la sfarsitul perioadei de contract. in anul 2007 am primit o notificare de la firma ........................................., ca as avea de platit vreo 500 de lei, reprezentand datoria de 200 lei si comisionul lor. dupa acea notificare la perioade de aproximativ 1-2 luni primesc telefoane si mesaje de amenintare de la distinsii recuperatori ai.................................................... dores sa aflu daca pot sa ma actioneze in judecata si daca au castig de cauza. va multumesc


Va rog sa stergeti denumirile societatilor implicate in discutie si va invit sa cititi Regulamentul de postare in forum.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu firma de recuperare adrianadiana adrianadiana buna ziua ...... in anul 2004 un apropiat al meu a avut un abonament la compania de telefonie [editat],din motive personale nu a platit doua facturi (facturi ... (vezi toată discuția)
Datorie la societate telefonie mobila donisa donisa O pensionara a facut abonament la companie de telefonie mobila pt o nepoata care din iunie 2009 nu a mai platit factura in val. de 240 lei si acum doamna a ... (vezi toată discuția)
Hotarare executare silita societate telefonie mobila  viorel viorel pe data de 15 iulie 2010 am primit o hotarare de executare silita la cosmote romania de la firma asset portofolio servicing in valoare de 1347.37 , pana la ... (vezi toată discuția)