avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ghid de evaluare proprietati imobiliare_Bucuresti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ghid de evaluare proprietati imobiliare_Bucuresti

buna tuturor!

ma poate ajuta si pe mine cineva cu un ghid de evaluare a proprietatilor imobiliare pe anul 2006 pentru BUCURESTI? este cel care este intocmit pentru notarii publici, in care sunt specificate preturile minime de vanzare a imobilelor.

pe 2007 am gasit pe site-ul ANCPI, insa pe 2006 nu am gasit, pe Bucuresti....

are cineva vreun link, vreo idee??? sunt disperata sa-l gasesc...

va multumesc foarte mult...
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 23:40, 25 Ianuarie 2008
incearca un mail la cei de la uniuneanotarilor.ro ei cred ca sunt cei mai siguri sa mai aiba o copie de atunci din 2006 :P sau de ce nu chiar in persoana la notarul de la coltz :P cu secretara aia focoasa :P hehe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un ghid: pret orientativ pentru imobilele din bucuresti Costina23 Costina23 Ghidului privind preturile orientative ale proprietatilor imobiliare in Mun. Bucuresti/editia 2010 Va rog mult sa-mi spuneti de unde l-as putea downloada. Am ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii agentie imobiliara arghmaitie arghmaitie Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am incheiat un contract de prestari servicii cu o agentie imobiliara si am niste intrebari vis-a-vis de acest \"contract\". In ... (vezi toată discuția)
Impozit 16% pentru tranzactii imobiliare din 2008? roland81 roland81 Buna ziua tuturor forumistilor! Ma gasesc in urmatoarea situatie: am identificat un teren langa Bucuresti (intravilan), la incredibilul pret de 47 euro/mp ... (vezi toată discuția)