sambata , copilul meu a fost acrosat intr-o curba pe langa Fetesti de un autoturism ce circula din sens opus , carosabil ud.; culmea ca in spatele masinii respective era si un auto al politiei ; copilul meu a fost pus sa sufle in alcooltest , soferul celalalt refuzand iar politaiul care mai tarziu ne-am dat seama erau prieteni ne-au propus sa mergem la sectie; aici copilul a fost bagat intr-o camera , iar celalt sofer in alta , la un moment dat din discutiile celorlalti acesta si-a dat seama ca in camera cealalta se intampla ceva astfel ca s-a dus a deschis usa iar celalt sofer bea dintr-o sticla ceva ca zeama de varza sau apa , etc. de aici un intreg scandal ; de aceea nu a vrut sa sufle in alcooltest , la insistentele noastre acesta a suflat si alcoolemia ers de 0,22%; in acest caz tot copilului meu i s-a intocmit PV pe motiv ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum dandui-se o amenda de 360 lei. Individul care de fapt a produs accidentul nu are nici itp si nici asigurare . Primul lucru voi cere anularea PV la ipj Fetesti dar pentru lipsa itp si a asigurarii si mai ales impotriva agentului de circulatie care a intomit pv ce sa fac ?
Cam asa ceva . Plus ca lipsa rca-ului si itp-ului , nu inseamna ca vina producerii accidentului ii apartine celuilalt sofer , iar acesta nu este motiv ptr anularea PV . Faptul ca celalalt sofer era beat nu inseamna ca nu a respectat regulile de circulatie , exceptand obligatia de a nu conduce sub influenta bauturilor alcoolice , dar este posibil ca in aceasta situatie sa nu fie acesta vinovat de accident .
Trebuie vazute circumstantele in care s-a produs accidentul , eventuale masuratori si cercetare la fata locului si doar apoi am putea aprecia cui ii apartine culpa .
Accident rutier
dritaS
buna ziua,
Am o intrebare,sunt nemultumit de felul in care agentul de circulatie a intocmit P.V.de constatare a evenimentului tinand cont de faptul ca el nu a ... (vezi toată discuția)