avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... renuntarea la alocatia copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

renuntarea la alocatia copilului

...sper ca nu voi deanja cu intrebarea....

dar- nu stiu de unde sa incep...

1.Unde trebuie sa ma adresez ?
-cine este autorizat -
2.De ce "hartii" am nevoie?
-acte necesare-
~~~ pentru a obtine o dovada cum ca alocatia copilului nu mai este acordata de statul Roman, deoarece acum copilul locuieste legal in EU ...
Cel mai recent răspuns: nov1998 , utilizator 17:43, 22 Octombrie 2010
1. Faceti o comunicare scrisa scolii pentru a inceta plata alocatiei.
2. Puteti reveni oricand cu alte intrebari pe aceeasi tema sau alta.
domnule Tudor Valeriu, va multumesc inca o data pentru raspuns si indrumari!
~ cred ca sunt pe drumul bun.
Pentru altii in situatia mea: formularul E411 semnat la punctul 5 de autoritatea statului in care sunteti ...
Sanatate si succes in tot ceea ce faceti!
o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie germania student Aleeex Aleeex Buna ziua. Parintii mei locuiesc in Germania iar eu sunt student in Romania. Am inteles ca pot obtine alocatie de la statul german pana la varsta de 25 de ani. ... (vezi toată discuția)
Alocatii copii takytaky1 takytaky1 sotul lucreaza 2 luni pe an in strainatate cu contract de munca .se poate lua alocatia pt copii se acolo ca am fost intrebati de la primarie de unde luam ... (vezi toată discuția)
Alocatie anto_riana anto_riana Buna ziua.Poate ma poate ajuta cineva in privinta alocatiei pt un minori in italia. Fiul meu lucreaza legal in italia iar copilul in varsta de 10 ani cu sotia ... (vezi toată discuția)