avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... desfierea
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

desfierea

Acum opt ani am infiat un copil in varsta de 6 ani pe care il aveam in plasament .In timp baiatul a inceput sa-mi creeze probleme;fura .minte,fumeaza,chiuleste de la scoala.Oricat ne-am zbatut sa il aducem pe calea cea buna ,nu am reusit.Sotul a decedat ,iar eu nu mai pot face fata problemelor create de baiat.As dorii sa anulez adoptia sau sa il dezmostenesc ,intrucat de multe ori ma tem pentru siguranta mea.Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: victoria58 , utilizator 19:00, 12 Octombrie 2010
poate ar fi mai bine mai intai sa consultati un psiholog specializat in psihologie infantila.
Am incercat si o consiliere psihologica ;am fost si la mai multi psihiatri .Multi au zis ca de vina este gena copilului si ca ma chinuesc degeaba sa il aduc pe calea cea buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul meu a ajuns un golan Elisa_T Elisa_T Sunt o mama disperata, pusa intr-o situatie pe care nu mai stiu cum sa o rezolv. Am un baiat de 15 ani, pe care tatal lui nu a vrut sa-l recunoasca. L-am ... (vezi toată discuția)
Copil problema desperadoxyz desperadoxyz Va salut! M-as bucura daca ma-ti putea ajuta cu o problema. Este vorba de un copil minor de 15 ani care fuge noaptea din casa, nu vrea sa mearga la scoala, se ... (vezi toată discuția)
Bună seara,mai am o problema delicata ,și sunt în stare de ... Flavia1978CCC Flavia1978CCC Bună seara,mai am o problema delicata ,și sunt în stare de șoc ,fiica mea de 21 de ani a mers la o emisiune unde a spus fel de lucrurile despre mine urate ... (vezi toată discuția)