avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara,mai am o problema delicata ,și sunt în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara,mai am o problema delicata ,și sunt în stare de ...

Bună seara,mai am o problema delicata ,și sunt în stare de șoc ,fiica mea de 21 de ani a mers la o emisiune unde a spus fel de lucrurile despre mine urate ,îngrozitoare ,care nu sunt adevărate ,și acele două videoclipuri au fost puse pe YouTube la care am fost amenințată cu moartea ,calomniere, mi-a stricat imaginea,viața mea privată,și a făcut pentru bani și faimă deși s-au pocăit de 1 an ,dar pentru ajutoare . Am incercat sa iau legătura cu Dna respectiva ,am sunat la emisiune și mi-a închis telefonul de doua ori ,,spunând că nu are ce vorbi cu mine,, Eu cu fetița ne-am înțeles bine până cum 1 an ,deși mi-a fugit de acasă ,a fost și la centru de plasament unde a primit rele tratamente ,o băteau copiii,și de multe ori o luam acasă fără cerere de învoire că mă temeam să nu pătească ceva. Iar tot ce i s-a întâmplat acolo a mers să spună la emisiune că eu am făcut acest lucru ,vrea sa se răzbune pe mine și aș dori să dau in judecata DGASPC și această emisiune deoarece nu șterge acele două videoclipuri de pe YouTube. Am scris și celor de la YouTube și au spus daca nu mă înțeleg cu acele persoane sa acționez in instanta . Doar că eu nu am venit și nu știu cum să procedez și bineînțeles dacă am câștig de cauză sa mi-i se șteargă videoclipurile și să-mi plătească daunele morale și emoționale . Am atacuri de panica ,mă tem sa ies din casa în urma decesului mamei mele ,care a decedat pe 06.12.2020. Toată lumea spune că e un copil problema și diabolic ,am dus-o la fel de doctori la psihiatrie infantila pentru copii deoarece era hiperactiva și făcea multe prostii,am fost la diferiți psihologi chiar ...nu știu cum să rezolv aceasta problema ,am probleme de sănătate cu inima și hipertensiune arteriala. Va mulțumesc frumos anticipat .
Cel mai recent răspuns: Flavia1978CCC , utilizator 14:27, 14 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problemele cu fata sunt mai greu de rezolvat fiind majora pt restul se pot obține daune morale de la postul tv,obligarea sa își retragă postările de pe net etc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
depinde cat de neadevarate sunt acele spuse, de ce anume a ajuns in plasament ?
oricum o sa plecati la munca dupa sarbatori, nu va mai afecteaza.
incercati sa va imbunatatiri relatia cu fiica.
Eu nu am problemă cu fiica e poveste lungă ,e vorba de aceea emisiune și cine a trimis-o acolo....

gi-jane2 a scris:

depinde cat de neadevarate sunt acele spuse, de ce anume a ajuns in plasament ?
oricum o sa plecati la munca dupa sarbatori, nu va mai afecteaza.
incercati sa va imbunatatiri relatia cu fiica.

Destul e atât chiar , în rest nu am ce sa fac cu fetița ,a zis că e viața ei și face ce dorește.,tocmai că e majoră.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Problemele cu fata sunt mai greu de rezolvat fiind majora pt restul se pot obține daune morale de la postul tv,obligarea sa își retragă postările de pe net etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost îmbătat și filmat într-o situație umilitoare, ulterior distribuită pe internet. ce pot să fac? branea branea In urma cu doua săptămâni am fost servit cu alcool la un local iar apoi că să fiu batjocorit am fost dus cu in cărucior acasă,după ce au tras pantaloni ... (vezi toată discuția)
Despagubire asigurare credit nevoi personale, persoana decedata ciprianbur ciprianbur Sunt in urmatoarea situatie. Tatal meu a decedat si avea un credit de nevoi personale cu asigurare inclusa. Acum banca, a decis ca asigurarea nu acopera ... (vezi toată discuția)
Minor jignit Doina55 Doina55 Am o problema si nu stiu cum sa o gestionez.Sotul meu are o fetita din prima casatorie in varsta de aproape 16 ani,fetita sa nascut cu probleme serioase la ... (vezi toată discuția)