avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este salariul minim pentru studii superioare a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este salariul minim pentru studii superioare a functionarilor publici pentru anul anul 2010?

Sunt functionar public in cadrul unei institutii de stat de 6 ani (20 ani vechime in munca). Anul trecut am finalizat studiile superiaore si in urma uni examen organizat in luna octombrie 2009,pentru promovarea in grad de pe studii medii pe studii superioare am fost promovata .
Intrebarea mea se refera la modul de calculare a salariului deoarece:
- decizia privind promovarea a venit in luna martie 2010 ;
-in luna ianuarie am primit o decizie prin care conform Legii 330/2009 salariu minim pentru studii medii era 705 lei si vechimea in munca era de 25% am fost incadrata cu un salariu de 814 lei
- in luna martie 2010 in urma promovarii pe studii superioare am primit doar un procent de 5% in plus la salariul de incadrare , in total 851 lei, fara a se mai respecta vreun prag pentru salariul minim pentru anul 2010 (asa cum exista in anul 2009).
In urma acestui mod de calculare a salariului un functionar public debutant angajat in luna decembrie 2009 are un salariu de 930 lei , iar eu cu 20 ani vechime doar un salariu de 851 lei.
Intrebarea mea este daca salarizarea mea a fost facuta corect .
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Asistent personal pt persoane cu dizabilitati simpatyk simpatyk Buna ziua Vreau sa stiu si eu cat trebuie sa primeasca un Asistent personal debutant cu studii medi pe noua lege de salarizare unitara. Care este cuantumul ... (vezi toată discuția)
Legea unica de salarizare carmen a carmen a Sunt functionar public asistent 3 cu 1, cu o vechime de 6 ani, conform noii legi de salarizare am un salar de incadrare (cu tot cu spor de vechime) de 705, in ... (vezi toată discuția)
Salarizare logofatu logofatu Sunt angajata intr-un spital de urgenta din anul 2009 ca asistent medical. Am gradatia 5 si studii superioare, iar salariul meu de incadrare este de 1200 ron, ... (vezi toată discuția)