avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme cu banca
Discuție deschisă în Executare silită

probleme cu banca

buna seara.Am un credit din 2007 pt nevoi personale in valoare de 5.000 ron.Nu am putut plati decat 10 rate .Acum am primit o hotarare judecatoreasca prin care se spune ca se trece la executare silita si ca va trebui sa platesc in final 13000 ron.Nu am acesti bani ,am plecat de putin timp din tara si nu pot plati.Ce se va intampla?Pot discuta cumva cu banca?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:56, 12 Octombrie 2010
in aceasta faza, in care deja banca are hotarare judecatoreasca, e inutil sa mai vorbiti cu cei de la banca.daca aveti bunuri pe numele dvs in tara, ele vor fi supuse executarii silite in limita recuperarii sumei de 130000 ron.
nu am absolut nimic in tara pe numele meu,doar parintii,insa nu a fost un credit cu giranti .
se va constata ca nu au ce executa daca bunuri pe numele dvs nu sunt si nici salariu nu aveti. cand veti avea, veti plati..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita? adi1985ab adi1985ab Buna ziua. As avea si eu unele nelamuriri, sper sa aveti bunavointa sa imi raspundeti. Dupa 2007-2008 am contractat unele credite de nevoi personale. Sume sub ... (vezi toată discuția)
Credit bancar irina_istrate irina_istrate Buna ziua, Acum 3 ani am facut un credit de nevoi personale, girand alta persoana cu apartamentul....Cu toate ca banii eu i-am scos de la casierie,fiind ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale MARIANA APOSTOL MARIANA APOSTOL am luat un credit de nevoi personale in 2006 fara stirea sotiei si din cauza problemelor financiare nu am mai platit ratele de 1 an creditul este de 8000 euro ... (vezi toată discuția)