avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... autorizare cursuri
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

autorizare cursuri

din cate stiu pentru a putea sustine cursuri pe specializarea mea (comunicare) trebuie sa devin formator (sa obtin o certificare de formator). nu imi este foarte clar care sunt procedurile si cerintele (sau de unde le pot afla) pentru a obtine certificare pentru unul dintre cursurile create de mine.

ma puteti ajuta ?
Cel mai recent răspuns: eliana_ary , utilizator 07:57, 13 Octombrie 2010
Trebuie sa absolviti modulul de formare a formatorilor. Este organizat de o universitate sau de CCD.
Gasiti pe net foarte multe oferte de formare formatori, le puteti studia s vedeti care e mai avantajoasa.
De exemplu: "[ link extern ] ".
Succes
va multumesc mult pentru detalii. cu toate acestea nu cred ca am explicat eu foarte clar. stiu unde pot face cursul de formator si e in plan :)

intrebarea mea era: odata luata aceasta acreditare cum imi pot acredita /certifica si unul dintre cursurile de comunicare (PR) create de mine? pe scurt as vrea ca cei care participa la cursul meu sa poata beneficia de o diploma recunoscuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs oferit de ong Adela Popa Adela Popa Buna ziua, Intrebarea mea ar fi daca un ONG poate sa ofere cursuri de formare fara a avea acreditare ca furnizor de formare. ONG-ul pe care il conduc are in ... (vezi toată discuția)
Exista cursuri de formare mediatori, fara taxe? elizaplesa elizaplesa As vrea sa va intreb daca exista posibilitatea ca aceste cursuri de mediere sa se faca fara a se plati. Am inteles ca, sunt anumite ONG uri care organizeaza ... (vezi toată discuția)
Pot preda o limbă străină pe care o cunosc la nivel avansat însă fără a avea un atestat lingvistic? Lori_ana Lori_ana Doresc să organizez cursuri de predare a limbilor străine franceză, engleză și suedeză. Am terminat Facultatea de Litere, specializarea ... (vezi toată discuția)