avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... upc
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

upc

Buna ziua,


Am o problema cu firma [EDITAT]. Am avut un contract de cablu tv pe care am vrut sa-l reziliez in luna august 2010. Cei de la [EDITAT] mi-au pus o taxa de reziliere de 100 ron deoarece contractul era in termen. Eu stiu ca in 22 iulie 2010 s-a dat o ordonanta de urgenta prin care se stipuleaza faptul ca nu se mai percep taxe de reziliere la contractele pe persoana fizica. Din cauza ca nu am vrut sa platesc acea taxa mi-au trimis o somatie scrisa pe care eu nu vreau sa o platesc. Contractul este achitat la zi. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac in continuare. Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
ContSters20980, utilizator
Verificati in contract daca ati beneficiat cumva de o oferta la incheierea contractului, pentru ca in aceasta situatie [EDITAT] este in drept sa va ceara taxa de reziliere. Legislatia incidenta: Legea nr. 161/2010 pentru modificarea art. 84 din Legea nr. 296/2004 privind Codul consumului si a Legii nr. 193/2000
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract firma telefonie, cablu tv & internet berteaion berteaion Doresc un raspuns simplu la intrebarea \\\\" Pot sa reziliez oricand doresc contractul cu o firma de telefonie, cablu tv si internet ( sau la alti furnizori de ... (vezi toată discuția)
Contract cu societate telefonie... raceudan raceudan Am incheiat contract cu Romtelecom pt telefonie, internet si tv cu clauza ca daca reziliez contractul in mai putin de 2 ani platesc daune mari. Cum pot evita ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mierloiuionela mierloiuionela sunt interesat sa reziliez un contract la telefonia mobil, as vrea sa stiu daca se poate face fara costuri, cei de la respectiva companie mi-au spus ca taxa la ... (vezi toată discuția)