avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FUNCTIA VS VECHIME IN MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FUNCTIA VS VECHIME IN MUNCA

FUNCTIA DE EXPERT CONSTITUIE VECHIME IN SPECIALITATEA STUDIILOR???????
AVANDU-SE IN VEDERE CA UNA DIN CONDITIILE DE PARTICIPARE LA EXAMENUL PT FUNCTIA RESPECTIVA A FOST VECHIME IN DOMENIUL JURIDIC MINIM 1 AN.
ADICA, 1 AN CONSILIER JURIDIC SI 4 ANI EXPERT = 5 ANI VECHIME DOMENIUL JURIDIC????
Cel mai recent răspuns: monyy33 , utilizator 22:37, 12 Octombrie 2010
Din pacate "expert" nu face parte din enumerarea functiilor si stiu ca CSM interpreteaza destul de rigid respectivul articol. Insa, nu pierdeti nimic daca incercati .... taxa se restituie in cazul respingerii cererii.
Multumesc din sufelt pt raspuns.
Asta chiar ar fi o problema daca vechimea in domeniul juridic nu mi-ar fi recunoscuta. Inseamna ca am pierdut atatia ani de pomana, cu cine sa ma lupt????
pentru CSM am vrut sa optez anul asta sau cel tarziu la anu, ce fac in cazul asta????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitatea sustinerii examenului la inm dupa 5 ani vechime intr-o profesie juridica Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Am urmatoarea neclaritate: daca un absolvent de drept este angajat ca si consilier juridic cu jumatate de norma insa, perioada de 5 ani vechime in ... (vezi toată discuția)
5 ani consilier juridic - suficient pentru a da examen in magistratura? Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Daca la o instutie publica lucrez ca auditor si am atributii de jurist, si la o societate comerciala lucrez cu jumate de norma pe functia de consilier juridic, ... (vezi toată discuția)
Vechime 5 ani in sistem negrila negrila ce faci dupa 5 ani de vechime sa ajungi procuror fara sa faci inm, de ce acte ai nevoie? (vezi toată discuția)