avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Camere video si monitorizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Camere video si monitorizare

In ce conditii si ce legi reglementeaza instalarea si functionarea de camere de supraveghere video pe holul blocului, spatiu in proprietate comuna?
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 07:54, 13 Octombrie 2010
Conform Legii nr. 333/2003 si HGR nr.1010/2004 privind normele de aplicare a legii nr. 333/2003 modifiicata privind paza bunurilor si valorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supraveghere audio spatiu public ratonu ratat ratonu ratat Buna seara, Speta este urmatoarea: La sediul unde lucreaza mama mea este un sistem de supraveghere video - inclusiv pe holul blocului, adica in afara ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere nicolaegabrielm nicolaegabrielm Buna ziua! Am o întrebare referitoare la camerele de supraveghere din[u] birourile[/u] unei primarii: SUNT LEGALE?Mai precis este vorba de initiativa unei ... (vezi toată discuția)
Montaj camere video de supraveghere OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua as avea o intrebare, detin un PFA cu codul caen 9511 \"reparatii intretinere si etc pentru electronice\". stiu ca montajul de camere e putin cam ... (vezi toată discuția)