avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... administrator srl
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

administrator srl

Buna ziua!

am un salariat angajat cu CIM pe durata nedeterminta, in functia de tehnician protectia muncii...iar asociatul unic al societatii a decis sa-l numeasca administrator unic. Intrebare mea este : poate sa ramana cu CIM pe functia de tehnician PM si sa incheie un contract de administrare si sa primeasca o indemnizatie lunara?

Alte discuții în legătură

Contractul de administrare danadumi danadumi Doresc sa stiu daca asociatul unic al unui SRL, care este si administrator prin actul constitutiv, poate sa incheie un contract de administrare(poate are ... (vezi toată discuția)
Tipul de contract incheiat de catre administratorul unui srl Bill Bill Salut! Intrebare: Va rog sa ma lamuriti daca administratorul unei societati comerciale cu raspundere limitata mai poate ramane angajat al acesteia cu contract ... (vezi toată discuția)
Calitatea de angajat a unui administrator MrGiacomo MrGiacomo Salutam, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: La o societate cu raspundere limitat, cu asociat unic si inca un ... (vezi toată discuția)