avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Calitatea de angajat a unui administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Calitatea de angajat a unui administrator

Salutam,

Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare:

La o societate cu raspundere limitat, cu asociat unic si inca un administrator, se poate ca administratorul sa aiba calitatea de salariat pe orice functie?

Mai exact ma intereseaza daca acesta poate fi inginer sau tehnician, sau exista obligativitatea de a detine functie de conducere sau accea de administrator societate comerciala.

Totodata as dor sa stiu daca angajarea se poate face in baza unui contract individual de munca.
Cel mai recent răspuns: ContSters176126 , utilizator 12:56, 31 Octombrie 2011
Da
Da
Da

Alberto Kurtyan
adica se pot incheia contracte individuale de munca pentru aceeasi persoana,dar pe functii diferite,la aceeasi societate comerciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare ni65 ni65 Suntem o SC de transport marfa cu 2 administratori, este obligatoriu sa incheiem contracte de munca in conditiile in care noi ocupam toate ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului f_karoly f_karoly Se poate cere raspunderea sotiei unei persoane care a fost administrator la o S.R.L. (nu SRL cu asociat unic!!!!), administrator care a decedat. ulterior s-a ... (vezi toată discuția)
Administrator salariat deacroxana deacroxana Am urmatoarea situatie: X este asociat unic la o firma. In actul constitutiv se mentioneaza urmatoarele: \"conducerea societatii este efectuata de catre ... (vezi toată discuția)