avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PLATA CONTRACT DREPTURI DE AUTOR
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PLATA CONTRACT DREPTURI DE AUTOR

am 2 contracte distincte pe drepturi de autor si am retinut contributii CAS si SOMAJ separat pentru fiecare plafonate la 5 salarii medii(5x1836=9180). In declaratia de CAS nu ma lasa sa trec decat o plata adica 9180x10.5=964 iar pt cea de a doua plata nu ma mai lasa sa introduc din nou respectivul CNP!!! Oare e gresit calculul??nu am specificat faptul ca aceste contracte sunt pentru aceeasi persoana
Ultima modificare: Miercuri, 13 Octombrie 2010
cornelia30, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 19:50, 26 Noiembrie 2010
Am inteles toti ca este vorba de o singura persoana. Ce nu am inteles eu : este vorba de un singur platitor de venit (drepturi de autor) sau de doi ? Caci parca acestia fac declaratiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare venituri drepturi din propietate intelectuala roxanag roxanag Buna ziua, Un angajat la o firma de traduceri ,este angajat cu CIM si primeste pe langa acest salariu din cand in cand(le pot incadra la tipul repetitiv) ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online! ContSters166949 ContSters166949 Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Art.iii din oug58/2010 Sorin Cristian Sorin Cristian Am ramas fara serviciu si de curand am incheiat un contract de �asistenta in brokeraj� la un Broker de Asigurare, inregistrandu-ma apoi la ... (vezi toată discuția)