avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PLATA CONTRACT DREPTURI DE AUTOR
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PLATA CONTRACT DREPTURI DE AUTOR

am 2 contracte distincte pe drepturi de autor si am retinut contributii CAS si SOMAJ separat pentru fiecare plafonate la 5 salarii medii(5x1836=9180). In declaratia de CAS nu ma lasa sa trec decat o plata adica 9180x10.5=964 iar pt cea de a doua plata nu ma mai lasa sa introduc din nou respectivul CNP!!! Oare e gresit calculul??nu am specificat faptul ca aceste contracte sunt pentru aceeasi persoana
Ultima modificare: Miercuri, 13 Octombrie 2010
cornelia30, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 19:50, 26 Noiembrie 2010
Am inteles toti ca este vorba de o singura persoana. Ce nu am inteles eu : este vorba de un singur platitor de venit (drepturi de autor) sau de doi ? Caci parca acestia fac declaratiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare venituri drepturi din propietate intelectuala roxanag roxanag Buna ziua, Un angajat la o firma de traduceri ,este angajat cu CIM si primeste pe langa acest salariu din cand in cand(le pot incadra la tipul repetitiv) ... (vezi toată discuția)
Art.iii din oug58/2010 Sorin Cristian Sorin Cristian Am ramas fara serviciu si de curand am incheiat un contract de �asistenta in brokeraj� la un Broker de Asigurare, inregistrandu-ma apoi la ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online! ContSters166949 ContSters166949 Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele ... (vezi toată discuția)