am 2 contracte distincte pe drepturi de autor si am retinut contributii CAS si SOMAJ separat pentru fiecare plafonate la 5 salarii medii(5x1836=9180). In declaratia de CAS nu ma lasa sa trec decat o plata adica 9180x10.5=964 iar pt cea de a doua plata nu ma mai lasa sa introduc din nou respectivul CNP!!! Oare e gresit calculul??nu am specificat faptul ca aceste contracte sunt pentru aceeasi persoana
Am inteles toti ca este vorba de o singura persoana. Ce nu am inteles eu : este vorba de un singur platitor de venit (drepturi de autor) sau de doi ? Caci parca acestia fac declaratiile.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.