Am avut un accident ca urmare a acvaplanarii pe timp de ploaie.Am intrat pe contrasens si m-am lovit de un tir. eram cu un minor in masina care a stat 2 zilesub supraveghere medicala la spital are doar cateva zgaieturi.Tutorele nu vrea sa depuna declaratie ca nu are pretentii.Pe procesul verbal scrie ca nu am adaptat viteza la conditiile de trafic.In baza carei legi mi-a ridicat permisu pt ca nu am incalcat nici o regula de circulatie?
Nu ati primit un p.v. de constatare a contraventiei? In cuprinsul p.v. se va mentiona temeiul legal in baza caruia vi s-a ridicat permisul si daca va considerati nedreptatit, puteti formula, in termen legal, contestatie.
Fiind vorba de un accident cu victma s-a deschis un dosar penal care, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale acordate de medicul legist, se solutioneaza cu NUP, fie se fac cercetari la depunerea unei plangeri penale de catre victima sau din oficiu.
Nu am primit procesul verbal !Deci nu am avut la ce sa fac contestatie si au trecut cele 15 zile in care puteam sa fac.In cat timp se solutioneaza un astfel de dosar daca victima nu a avut nimic?Ce pot eu sa fac sa urgentez dosarul?Am dreptul sa vorbesc cu procurorul ?Ultima data ma cam repezit ca nu are voie sa sea de vorba cu mine.
Accident
profu8
Am lovit o persoana pe trecerea de pietoni.vea 20-30 km /h alcool 0,aveam soarele in ochi si mascat de alta masina care venea din contrasens.Persoana s-a ... (vezi toată discuția)