avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Act aditional
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Act aditional

Va rog sa ma ajutati intr-o problema...Din cauza bugetului, contractele la achizitii au fost facute pe o perioada de doar 3 luni si au expirat la sf lunii septembrie. Ce facem in continuare avand in vedere art. 6 (3) din H.G. nr. 925/2006, cu modif. si complet. ulterioare, care spune ca nu se poate prelungi durata decat maxim 4 luni si asta in contextul in care contractele ar expira la 31 decembrie. Ce solutii am? Merg pe achizitii directe din SEAP?
Cel mai recent răspuns: viorell2004 , utilizator 19:09, 28 Noiembrie 2010
Daca s-a rectificat bugetul si serviciile / produsele au caracter de regularitate, se poate contracta pana la sfarsitul anului cu posibilitate de prelungire, conform art.6 alin.3 din HG 925/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii stefanpetre66 stefanpetre66 daca in cursul anului bugetar s-a mers pe o procedura de cerere de oferta , se poate trece la procedura cumparare directa (vezi toată discuția)
Cu cat se poate prelungi un contract ? cu 1 an /2 ani sau doar 4 luni ? oanaportar oanaportar - conform Art. 6 HG 925/2006 Dispoziţii generale CAPITOLUL I Dispoziţii generale Art. 6 (3) Autoritatea contractantă are dreptul de a prelungi durata ... (vezi toată discuția)
Contract cu scoli bokordani bokordani Buna ziua, Sunt o persoana fizica si doresc sa ofer, impreuna cu un prieten care este de asemenea persoana fizica, contracost binenteles, unei scoli un site. ... (vezi toată discuția)