buna ziua,
pana in luna februarie a acestui an am lucrat la un partener vodafone. Eram reprezentant de vanzari si incheiam contracte de telefonie mobila cu diferite societati.
Astazi am auzit ca am pe rol un dosar penal pentru inselaciune. Intrebarea mea este ce pot sa fac pentru a rezolva problema, pentru ca nu am primit nimic scris acasa. Mentionez ca nici firma la care am lucrat nu stia nimic despre acest lucru, nu au fost citati, chemati de politie sau alte detalii de genul acesta. Este normal sa mi se intocmeasca dosar de urmarire penala fara ca eu sau fostul angajator sa stim acest lucru? Chiar astazi am vorbit cu fostul angajator si mi s-a spus ca nu stie nimic despre asta. Sunt disperat si am nevoie de un raspuns urgent.
Cum ati aflat despre dosar? Este posibil sa fi fost depus un denunt ... exista situatii in care organele de cercetare penala se autosesizeaza. Cu siguranta veti fi instiintat daca este asa si veti fi chemat pentru o prima declaratie, pentru inceput.
o cunostinta mi-a spus ca are de la politie informatia ca pe numele meu exista un dosar penal de la fostul loc de munca.
Cum v-am spus, fostul angajator nu stie nimic si mi-a spus ca din punctul lor de vedere nu exista nici o problema
Daca aveti certitudinea existentei unui dosar penal ,in care dvs sunteti cercetat,
aveti dreptul legal a solicita lamuriri la parchetul care instrumenteaza cauza
Dosar penal
oana82
buna!am si eu o problema..cu 3 luni in urma un amic a intrat intr-o altercatie cu un domn pe strada...s'a generat o bataie la care a luat parte si fiul ... (vezi toată discuția)