avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune

buna ziua,
pana in luna februarie a acestui an am lucrat la un partener vodafone. Eram reprezentant de vanzari si incheiam contracte de telefonie mobila cu diferite societati.
Astazi am auzit ca am pe rol un dosar penal pentru inselaciune. Intrebarea mea este ce pot sa fac pentru a rezolva problema, pentru ca nu am primit nimic scris acasa. Mentionez ca nici firma la care am lucrat nu stia nimic despre acest lucru, nu au fost citati, chemati de politie sau alte detalii de genul acesta. Este normal sa mi se intocmeasca dosar de urmarire penala fara ca eu sau fostul angajator sa stim acest lucru? Chiar astazi am vorbit cu fostul angajator si mi s-a spus ca nu stie nimic despre asta. Sunt disperat si am nevoie de un raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Todorese Doina , Avocat 10:15, 14 Octombrie 2010
Cum ati aflat despre dosar? Este posibil sa fi fost depus un denunt ... exista situatii in care organele de cercetare penala se autosesizeaza. Cu siguranta veti fi instiintat daca este asa si veti fi chemat pentru o prima declaratie, pentru inceput.
o cunostinta mi-a spus ca are de la politie informatia ca pe numele meu exista un dosar penal de la fostul loc de munca.
Cum v-am spus, fostul angajator nu stie nimic si mi-a spus ca din punctul lor de vedere nu exista nici o problema
Daca aveti certitudinea existentei unui dosar penal ,in care dvs sunteti cercetat,
aveti dreptul legal a solicita lamuriri la parchetul care instrumenteaza cauza
Ultima modificare: Miercuri, 13 Octombrie 2010
ynocentta, utilizator
ar trebui sa merg insotit de un avocat?
Initial nu; dupa ce va informati exact despre situatie atunci decideti daca este necesar.

Alte discuții în legătură

Dosar penal oana82 oana82 buna!am si eu o problema..cu 3 luni in urma un amic a intrat intr-o altercatie cu un domn pe strada...s'a generat o bataie la care a luat parte si fiul ... (vezi toată discuția)
Prins cu 0.3 de marijuana.ajutor! rvcsandra rvcsandra am un prieten care a fost prins de2 ori cu 0.3 de marjuana. prima data a fost acum aprox 4 luni si a 2 aoara acum o luna. prima data a fost dus la politie sa ... (vezi toată discuția)
Admiterea plangerii impotriva solutiei de renuntare la urmarirea penala Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna seara, Judecatorul de camera preliminara mi-a admis plangere impotriva solutiei de renuntare la urmarirea penala si a dispus continuarea urmaririi ... (vezi toată discuția)