avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor pentru incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor pentru incalzire

imi puteti spune care sunt sumele acordate lunar pentru plata gazului pentru incalzirea locuintei?mai exact transele de venituri si sumele acordate pentru fiecare transa de venit.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nefis , utilizator 13:37, 13 Octombrie 2010
atentie!!!daca aveti o DRUJBA acasa...scapati urgent de ea...sau daca aveti 3 vaci...scapati de una ...!!!
succes.
...a propos...schimbati-va motorul la masina daca aveti mai mare de 1600....o sa aveti si consum mai mic...asa ...ca pe timp de criza sa mai faceti economie!
multa bafta!
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2010
nefis, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire 2010 - 2011 elga50 elga50 Cititi despre actele necesare obtinerii ajutorului de incalzire: - venit pe membru de familie (persoana singura) = mai mic de 615 lei / luna ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura adonisvigalex adonisvigalex Am o dacia 1307 care in cartea de identitate este trecuta ca mixta iar cei de la primarie au trecuto ca autoutilitara si acum ma obliga sa restitui subventia ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire cu gaze naturale! king king Buna ziua! Va rog frumos sa imi raspundeti si mie la o intrebare! Am facut separare de gaz,mi-am montat centrala termica dar inca nu a dat drumul la ... (vezi toată discuția)