avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cine raspunde?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cine raspunde?

cine raspunde in situatia in care in urma unui accident intre un moped si un auto, conducatorul mopedului fuge de la locul accidentului, iar politia ne comunica faptul ca mopedul este inregistrat pe numele unei persoane care declara ca a vandut mopedul unei persoane necunoscute fara sa incheie un contract de vanzare cumparare.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: floare _de_ colt , utilizator 20:53, 13 Octombrie 2010
Politia face cercetari.Daca nu identifica persoana responsabila de accident vor fi nevoiti sa admita ca exista autor necunoscut.In acest caz,va puteti adresa Fondului de protectie a victimelor strazii.
Fondul acorda despagubiri, in asemenea cazuri,pentru vatamari corporale si decese.Pentru daune materiale se acorda despagubiri in conditiile in care sunt necesare peste 60 de zile de ingrijiri medicale.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Octombrie 2010
floare _de_ colt, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier lorelay_k lorelay_k Am fost implicata intr-un accident rutier in care eu sunt partea pagubita. Persoana vinovata s-a dovedit, de catre politie, ca nu are permis de conducere, are ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina altuia si vinovat necunoscut dark_Daemon dark_Daemon Buna ziua ma numesc lucian.Am avut un accident cu maisna unui prieten(care era in dreapta).Accidentul s-a intamplat intr-o curba deosebit de periculoasa.Un ... (vezi toată discuția)
Accident auto, vinovatul fără rca. ce altă opțiune am să recuperez dauna în afară de instanța civilă? Constantin Teodor Constantin Teodor Mi-am găsit mașina lovită rău în parcare. Vinovatul a fugit dar l-am găsit. Nu are RCA. Ce altă opțiune am să recuperez daună în afară de ... (vezi toată discuția)