avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incadrarea persoanelor cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incadrarea persoanelor cu handicap

Buna ziua As dori sa stiu daca o persoana care are capacitatea de munca pierduta in totalitate si necesita supraveghere permanenta poate fi incadrata pe baza de contract de munca
Cel mai recent răspuns: dudu2ira1 , utilizator 19:24, 31 Octombrie 2010
trebuie sa prezinte fisa medicala de aptitudini cu avizul "apt de munca" cu semnatura unui medic de medicina muncii.
Cum sa poata fi incadrata in munca cu contract persoana care si-a pierdut total capacitatea de munca? Logic ea nu mai poate munci !Poate sa fie o alta persoana angajata pt.ingrijire.
Da ,insa persoana care si-a pierdut capacitatea totala de munca sa fie incadrata in grad grav de handicap,iar persoana pe care o angajati sa se incadreze in prevederile Legii448/2006 si cu aprobarea Autoritatii Nationale a Persoanelor cu Handicap
Ultima modificare: Duminică, 31 Octombrie 2010
dudu2ira1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverința medicală angajare maddo25 maddo25 Buna ziua! Doresc sa va adresez o întrebare legată de adeverința solicitată la înscrierea unui concurs, dacă este obligatoriu sa fie trecut de medicul de ... (vezi toată discuția)
Au bolnavii diagnosticati cu schizofrenie dreptul la munca Andreea Enciu Andreea Enciu Buna ziua, Am si eu o intrebare legata de un caz. Ma intereseaza sa stiu daca bolnavii diagnosticati cu schizofrenie au dreptul de a munci si in ce ... (vezi toată discuția)
Persona cu handicap alexvlad2 alexvlad2 Sant angajat ca lucrator gestionar cod COR432111 si de curand am obtinut un certificat de persoana cu handicap firma la care lucrez ma poate concedia ... (vezi toată discuția)