Lamuriti-ma si pe mine cum stau treburile cu suspendarea contractelor de munca pentru administratori, respectiv directori.
Le suspend contractele de munca.Intocmesc un contract de administrare.Cine plateste contributiile? si cum?
Eu cred ca se asimileaza salariatilor si deci nu se schimba nimic, ca ci la CIM.Am dreptate?
Multumesc.
Art. V din ORDONANTA DE URGENTA nr. 82 din 28 iunie 2007, publicatá in MONITORUL OFICIAL nr. 446 din 29 iunie 2007 prevede:
Prin derogare de la prevederile art. 56 din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, cu modificárile çi completárile ulterioare, contractele de munca ale administratorilor/directorilor, incheiate pentru indeplinirea mandatului de administrator/director inainte de intrarea ãn vigoare a prezentei ordonanée de urgenta, inceteazá de drept la data intrárii in vigoare a ordonanéei de urgenta sau, in cazul in care mandatul a fost acceptat ulterior intrárii in vigoare a prezentei ordonanée, de la data acceptárii mandatului.
asta chiar ma intereseaza si pe mine, cu tichetele de masa.
Eu opinez ca nu deoarece nu au calitatea de salariati.Ei nu sunt pontati zi de zi.
Cred ca tichetele se acorda doar angajatilor pe baza de cim.
Exista si alte opinii?