avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Exista formulare tipizate pentru delegatiile de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Exista formulare tipizate pentru delegatiile de substituire?

Anexa V a Statului Profesiei de Avocat prevede un model standard pentru delegatiile de substituire. Intrebarea este daca aceste documente trebuie achizitionate de la Baroul Bucuresti (precum contractele de asistenta juridica si imputernicirile avocatiale) sau trebuie inregistrate la vreo autoritate, in vederea evidentei fiscale. Altfel spus, e OK si suficient daca printez documentul, apoi il completez si stampilez?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Octombrie 2010
mihai-alexandru.badea, utilizator
E ok asa, printat si dupa aceea completat.Cel putin in Iasi.Noi nu avem inca din acelea furnizate de la Barou, doar de la anul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatie de substituire ? calin_andrei calin_andrei Salut, am un dosar in alt oras unde sunt eu cu delegatie intrat in dosar (contract cu clientul, delegatie in baza contractului). Vreau sa trimit la termen un ... (vezi toată discuția)
Tipizat pentru împuterniciri avocațiale neconform Samulea Samulea Buna ziua! Am o intrebare care face referire direct la avocati de aceea sunt curios de ce raspunsuri voi primi. In statutul profesiei de avocat se face ... (vezi toată discuția)
Delegatia de substituire, drept de reprezentare Micaly Micaly Buna ziua Va rog un sfat cu privire la urmatoarea speta intr-un proces civil: Avocatul X al societatii de avocatura A&B este substituit prin avocat Y din ... (vezi toată discuția)