avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... delegatie de substituire ?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

delegatie de substituire ?

Salut, am un dosar in alt oras unde sunt eu cu delegatie intrat in dosar (contract cu clientul, delegatie in baza contractului). Vreau sa trimit la termen un alt coleg avocat de la baroul de acolo unde este si dosarul pe rol.

Cum intra el in dosar? Imi trebuie delegatie de substituire? Este una TIP de la Baroul Bucuresti? Trebuie sa merg la Barou sa iau delegatie? Pot sa ii tai eu delegatie cu numele lui din delegatierul meu? (in baza aceluiasi contract?)

Multumesc mult ! !
Cel mai recent răspuns: calin_andrei , utilizator 15:18, 7 Decembrie 2009
Puteti fi substituit in dosar, prin depunerea unei delegatii de substituire la dosar.
Ok, si delegatia asta de substituire o iau de la Barou? Nu am vazut-o niciodata, este tipizat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass si tipizate stagiari derderian derderian Stimati colegi mai vechi sau mai noi in aceasta profesie, sunt stagiar, admis sept 2010, am doua probleme: 1) Desi am reusit sa imi iau card, cif, sa ... (vezi toată discuția)
Delegatia de substituire, drept de reprezentare Micaly Micaly Buna ziua Va rog un sfat cu privire la urmatoarea speta intr-un proces civil: Avocatul X al societatii de avocatura A&B este substituit prin avocat Y din ... (vezi toată discuția)
Exista formulare tipizate pentru delegatiile de substituire? mihai-alexandru.badea mihai-alexandru.badea [b]Anexa V a Statului Profesiei de Avocat [/b]prevede un model standard pentru delegatiile de substituire. [b]Intrebarea[/b] este daca aceste documente trebuie ... (vezi toată discuția)